Duranoct

on ihanaa nukkua hyvin!

Duranoct sisältää 1,9 mg melatoniinia ja parempaa unta ja rentoutumista edistäviä kasviuutteita. Ainutlaatuinen kolmikerrostabletti vapauttaa ainesosat yön aikana, ja antaa sekä nopean että pitkäkestoisen vaikutuksen unen aikana. Duranoctin melatoniini  auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Valeriaana parantaa unen laatua. Myös sitruunamelissa ja orapihlaja edistävät parempaa unta. Lisäksi Duranoctin sisältämä kärsimyskukkauute auttaa rentoutumaan yön aikana. Ravintolisä.

  • Lyhentää nukahtamisaikaa
  • Edistää parempaa unta
  • Auttaa rentoutumaan
  • Nopea- ja pitkävaikutteinen
kuva Duranoct-tuotteesta

Duranoct on saatavilla apteekeista ja verkkoapteekeista.

katso kaikki verkkoapteekitOpens a new window
apteekkihakuOpens a new window
apteekkishop.fiOpens a new window
apteekkituotteet.fiOpens a new window
verkkoapteekki.fiOpens a new window
nettiapteekki.fiOpens a new window

Käyttötarkoitus

Duranoct auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja edistää parempaa unta.

Duranoct sisältää myös kasvirohdosuutteita jotka edistävät parempaa unta. Sitruunamelissa, orapihlaja ja valeriana auttavat nukkumaan paremmin ja rohtopassio auttaa rentoutumaan ja edistää rauhallista unta

Tabletin ominaisuudet

Duranoct-tabletissa on kolme kerrosta, jotka vapauttavat ainesosat vaiheittaan. Tämä antaa sekä nopean, että pitkäkestoisen vaikutuksen.

Annosteluohje

Yksi tabletti ennen nukkumaanmenoa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Kohderyhmä ja varoitukset

Duranoct on tarkoitettu aikuisille.

Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille eikä myöskään raskauden tai imetyksen aikana. Varmista tuotteen sopivus lääkäriltäsi, jos käytät verenohennuslääkkeitä.

Säilytys

Valmiste säilytetään huoneenlämmössä alle 25°C. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Nopeavaikutteinen kerros: Melatoniini, Valeriaana, B6-vitamiini.

Keskikerros: Sitruunamelissa, Orapihlaja.

Pitkävaikutteinen kerros: Melatoniini, Rohtopassio.

Täyteaineet: (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), orapihlaja (Crataegus monogyna/laevigata), rohtopassio (Passiflofa incarnata), valeriaana (Valeriana officinalis),
Stabilointiaineet: (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polyvinyylipolypyrrolidoni), paakkuuntumisenestoaineet: (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, polyvinyylipyrrolidoni, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat). sitruunamelissa (Melissa officinalis),
Pintakäsittelyaineet: (rasvahappojen mono- ja diglyseridien etikkahappoesterit). aromi, B6-vitamiini (pyroksiinihydrokloridi), värit (rautaoksidit (punainen, keltainen), patenttisininen V), melatoniini.

*Kasvirohdoksen kuivauute
** 100 % päivittäisen saannin vertailuarvosta.

Valeriaana* 100mg, Orapihlaja* 100mg, Rohtopassio* 100mg, Sitruunamelissa* 50mg, Melatoniini 1,9mg, B6-vitamiini 1,4 mg**

Ravintolisä, Auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Annostus 1 tabletti ennen nukkumaanmenoa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei alle 18-vuotiaille. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei raskauden tai imetyksen aikana. Varmista tuotteen sopivuus lääkäriltäsi, jos käytät verenohennuslääkkeitä.

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen (EFSA) on hyväksynyt melatoniinille terveysväitteen: Auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa. Duranoct sisältää 1,9 mg melatoniinia.

WEB-FI-202303-5-2