Vihdoinkin reseptivapaa uutuus parempaan uneen koko yöksi!

Vihdoinkin reseptivapaa uutuus parempaan uneen koko yöksi!

Lunixen (Valeriana offcinalis L.) saapuu apteekkeihin. Juuri sinulle, joka nukut huonosti. Lunixen sisältää 500 mg rohtovirmajuuriuutetta, jonka vaikutus unihäiriöihin on osoitettu kliinisillä tutkimuksilla. Lunixen voi estää unihäiriöitä ja varhaista heräämistä aamulla sekä myös parantaa unen laatua, joten heräät levänneenä ja toipuneena valmiina ottamaan vastaan päivän haasteet!

Unihäiriöt ovat yleinen ja kasvava ongelma.  Noin kolmasosa väestöstä kamppailee unen kanssa. Uniongelmat koskevat naisia ja miehiä, vanhoja ja nuoria. Epätyydyttävän unen syyt ovat yksilölliset, mutta useimmat ovat yhtä mieltä siitä, että nykypäivän yhteiskunnan stressi on suuri tekijä.

Reseptivapaa hoito – vaihtoehto sinulle?

Kaikki tietävät, kuinka tärkeä uni on meille, jotta voimme tuntea oloa hyväksi – ja päinvastoin; Unettomuus vaikeuttaa usein elämään ja arjen tekemiseen. Reseptilääkkeisiin saattaa liittyä pelkoa haittavaikutuksista tai riippuvuudesta. Onneksi nyt on olemassa reseptivapaa vaihtoehto, jonka vaikutus on usein riittävä helpottamaan unihäiriöitä.

Tämä on Lunixen®

Lunixen on reseptivapaa kasvirohdosvalmiste, joka parantaa unen laatua ja estää unen keskeytymisen. Lunixen-valmisteella on kliinisesti dokumentoituja vaikutuksia unihäiriöihin, kuten levottomaan uneen ja yöaikaisiin heräämisiin. Annostellaan päivittäin optimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Huumaantunutta oloa, uneliaisuutta tai päiväaikaista tokkuraisuutta ei ole raportoitu valmisteen käytön aikana. Aikuisille ja yli 12-vuotiaille 2. Saatavilla apteekeista.

  • Parantaa unen laatua
  • Estää yöaikaista heräilyä
  • Ei havaittu aiheuttavan fyysistä riippuvuutta

Annosteluvinkki!

Annostele Lunixen päivittäin saavuttaaksesi parhaan hoitotuloksen. Paras tulos saavutetaan 2-4 viikon jatkuvan käytön jälkeen.

Riittävän vaikuttava muutoksen aikaansaamiseksi!

Lunixen sisältää 500 mg rohtovirmajuuriuutetta; annos, jota on käytetty useissa kliinisissä tutkimuksissa vaikutuksen saavuttamiseksi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että 1 tabletti päivässä on kaikki mitä tarvitaan! Rohtovirmajuuriuutetta sisältävien valmisteiden rauhoittava vaikutus on jo kauan ollut kokemusperäisesti tunnettu. Lunixen-valmistetta käytetään unihäiriöiden, kuten levoton uni ja herääminen yöllä tai liian aikaisin aamulla, hoitoon. Lunixen parantaa myös unen laatua; nukut koko yön!

Lunixen on saatavilla apteekeista ja useista verkkoapteekeista.

Lue pakkausseloste ennen käyttöä.

Oikea valmiste erilaisiin oireisiin

Unihäiriöt voivat ilmetä eri tavoin. Jos nukut rauhattomasti, herää usein ja/tai liian aikaisin aamulla, Lunixen voi parantaa unen laatua ja estää unihäiriöitä ja voi olla sinulle hyvä reseptivapaa vaihtoehto. Jos sen sijaan sinulla on vaikeuksia nukahtaa illalla ja usein makaat hereillä, vaikka olet todella väsynyt ja haluat nukahtaa, voit kokeilla sen sijaan reseptivapaata  Sedix® -valmistetta (Passiflora incarnata). Sedix-valmistetta käytetään helpottamaan lievän henkisen stressin oireita ja helpottamaan nukahtamista.( Lue lisää Sedix-valmisteesta täältä.) https://www.sanapharma.fi/sedix-passiflora-incarnata-on-perinteinen-kasvirohdosvalmiste/

Lunixen (Valeriana officinalis L.) Kasvirohdosvalmiste lievän hermostuneisuuden ja unihäiriöiden helpottamiseen. Saatavilla ilman reseptiä. Yli 12-vuotialle. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Valmiste saattaa heikentää ajokykyä ja koneiden käyttökykyä. Valmisteen vaikutuksen alaisena ei tulisi ajaa autoa tai käyttää koneita. Jos oireet jatkuvat tai pahenevat kahden viikon jatkuvan käytön jälkeen, käänny lääkärin tai apteekkihenkilökunnan puoleen. Ei havaittuja yhteisvaikutuksia. Parhaan hoitovaikutuksen saavuttamiseksi suositellaan jatkuvaa käyttöä 2–4 viikon ajan. Lue pakkauseloste, päivitetty 23.05.2019. Lisätietoa: www.fimea.fi

Sedix® (Passiflora incarnata) on perinteinen kasvirohdosvalmiste. Reseptivapaa. Suositeltu annos aikuisille ja yli 12-vuotiaille: lievittämään lievää henkistä stressiä: 1-2 tablettia aamulla ja illalla. Annosta voidaan lisätä oman lääkärin tai apteekkihenkilökunnan ohjeiden mukaan. Nukahtamista helpottamaan: 1-2 tablettia illalla, ½ tuntia ennen nukkumaanmenoa.  Jos olet raskaana tai imetät, epäilet olevasi raskaana tai jos suunnittelet raskautta, kysy lääkäriltä tai apteekista neuvoa ennen tämän lääkkeen käyttöä. Jos oireesi pahenevat tai ne eivät lievene 2 viikon jälkeen, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin. Hoidon kesto ei saa ylittää 6 kuukautta. Indikaatiot perinteisten kasvirohdosvalmisteiden käyttöön perustuvat kokemukseen ja pitkäaikaiseen käyttöön. Lue pakkausseloste. www.fimea.fi

Published on 31 lokakuun, 2019
Last updated on 2 kesäkuun, 2020

Nämä sivut ovat tarkoitettu terveydenhuoltohenkilöstölle