SPM yrityksenä

Sana Pharma Medical yrityksenä

Sana Pharma Medical on vuonna 2014 perustettu pohjoismainen lääkeyhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Oslossa, Norjassa. Pyrimme aktiivisesti löytämään tuoteratkaisuja, joilla on selkeä tavoite: auttaa ihmisiä parempaan elämään. Asiantuntemuksemme kattaa kaikki tuote- ja terapia-alueet ja pyrimme laajentamaan toimintaamme siellä, missä tarvetta havaitaan.

Olemme rakentaneet Sana Pharma Medical -yritystä menestyksekkäästi ja toimimme nyt kaikilla pohjoismaisilla markkinoilla. Keskitymme auttamaan ihmisiä parempaan elämään aktiivisen viestinnän avulla sekä saattamalla markkinoille tuoteratkaisuja. Valmistuksen ja jakelun hoitavat luotettavat ja vakiintuneet kumppanit. Näin varmistamme tuotteiden korkean laadun ja hyvän saatavuuden.

Arvot ohjaavat toimintaamme, jossa kestävä kehitys muodostaa ytimen ja läpäisee koko liiketoiminnan. Työskentelemme aktiivisesti arvioidaksemme ja jatkuvasti parantaaksemme sosiaalista, ympäristö- sekä taloudellista yritysvastuuta sisäisesti ja ulkoisesti.

Panostamme paljon kuluttajien, terveydenhoitohenkilöstön ja apteekkihenkilökunnan koulutukseen. Pyrimme olemaan apteekin ensisijainen kumppani aktiivisesti kouluttamalla sekä tarjoamalla tuotevalikoiman, jonka tavoitteena on yhdessä auttaa ihmisiä parempaan elämään. Näin toimimalla olemme saavuttaneet useita eri palkintoja ja nimityksiä innovaatioistamme useissa maissa.

Haluatko tietää lisää Sana Pharma Medical:sta? Vieraile kansainvälisellä verkkosivustollamme:
www.sanapharmamedical.com


Mallax Pharmaceuticals AB osti Sana Pharma Medical AS:n vuonna 2021

https://news.cision.com/impilo/r/mallax-acquires-sana-pharma-medical-and-creates-a-new-nordic-pharmaceutical-platform,c3378214


Published on 20 tammikuun, 2022
Last updated on 20 tammikuun, 2022

Nämä sivut ovat tarkoitettu terveydenhuoltohenkilöstölle