Sana Pharma Medical

Sana Pharma Medical

Sana Pharma Medical yrityksenä

Sana Pharma Medical markkinoi perinteisiä kasvirohdosvalmisteita. Etsimme jatkuvasti uusia tuotteita, jotka auttavat ihmisiä hyvään arkipäivään. Pääkonttorimme sijaitsee Oslossa.

Tuotteitamme myydään apteekeissa

Kaikki Sana Pharma Medical AS:n edustamat tuotteet voit ostaa apteekeista ilman reseptiä. Teemme yhteistyötä terveydenhuollon ja sairaanhoidon ammattilaisten kanssa, jotta heillä olisi käytettävissään tarvittavat tiedot kliinisistä tutkimuksista ja tuotetiedoista. Tarvittaessa ota yhteyttä hoitavaan lääkäriisi.

Tuotteemme ovat rekisteröity lääkeviranomaisen vaatimusten mukaisesti

Tuotteemme valmistetaan hyvän valmistustapavaatimuksen (GMP) mukaisesti. Kaikki lääkkeet Suomen markkinoilla on tarkistettava ja rekisteröitävä Suomen lääkeviranomaisella (FIMEA) ennen niiden hyväksymistä myyntiin. Sekä turvallisuus että tehokkuus arvioidaan tiukkojen vaatimusten mukaisesti ennen tällaisen luvan myöntämistä. Sana Pharma Medical markkinoi myyntiluvallisia valmisteita, joiden lupa-asioita Suomen lääkeviranomainen hallinnoi ja jotka ovat rekisteröity perinteisiksi kasvirohdosvalmisteiksi tai rohdosvalmisteiksi.

Lisätietoa tuotteistamme

Web-sivuillamme voit lukea lisää tuotteistamme ja indikaatioalueista. Tietoja tuotteista on saatavilla myös Suomen lääkeviranomaiselta (fimea.fi). Jos olet terveydenhuollon ammattilainen , löydät tuotteen valmisteyhteenvedon ja tarvittavat tiedot fimea.fi.

Rohdosvalmisteet

Yli puolet kaikista markkinoilla myydyistä lääkkeistä on luonnosta peräisin olevia vaikuttavia aineita. Kaikilla valmisteilla ja tuotteilla, joita Sana Pharma Medical markkinoi, on kasviperäisiä tehoaineita, ja ne on rekisteröity sekä ruotsalaisilla että eurooppalaisilla lääkkeillä, kuten kasviperäisiä lääkkeitä.

Julkaistu: 13. lokakuuta 2016. Viimeksi muutettu: 14. marraskuuta 2017

Published on 3 tammikuun, 2019
Last updated on 10 huhtikuun, 2019

Nämä sivut ovat tarkoitettu terveydenhuoltohenkilöstölle