Reseptivapaa valmiste parempaan uneen koko yöksi!

Reseptivapaa valmiste parempaan uneen koko yöksi!

Lunixen (Valeriana offcinalis L.) on saatavilla apteekkeista. Juuri sinulle, joka nukut huonosti. Lunixen sisältää 500 mg rohtovirmajuuriuutetta, jonka vaikutus unihäiriöihin on osoitettu kliinisillä tutkimuksilla. Lunixen voi estää unihäiriöitä ja varhaista heräämistä aamulla sekä myös parantaa unen laatua, joten heräät levänneenä ja toipuneena valmiina ottamaan vastaan päivän haasteet!

Unihäiriöt ovat yleinen ja kasvava ongelma.  Noin kolmasosa väestöstä kamppailee unen kanssa. Uniongelmat koskevat naisia ja miehiä, vanhoja ja nuoria. Epätyydyttävän unen syyt ovat yksilölliset, mutta useimmat ovat yhtä mieltä siitä, että nykypäivän yhteiskunnan stressi on suuri tekijä.

Reseptivapaa hoito – vaihtoehto sinulle?

Kaikki tietävät, kuinka tärkeä uni on meille, jotta voimme tuntea oloa hyväksi – ja päinvastoin; Unettomuus vaikeuttaa usein elämään ja arjen tekemiseen. Reseptilääkkeisiin saattaa liittyä pelkoa haittavaikutuksista tai riippuvuudesta. Onneksi nyt on olemassa reseptivapaa vaihtoehto, jonka vaikutus on usein riittävä helpottamaan unihäiriöitä.

Tämä on Lunixen®

Lunixen on reseptivapaa kasvirohdosvalmiste, joka parantaa unen laatua ja estää unen keskeytymisen. Lunixen-valmisteella on kliinisesti dokumentoituja vaikutuksia unihäiriöihin, kuten levottomaan uneen ja yöaikaisiin heräämisiin. Annostellaan päivittäin optimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Huumaantunutta oloa, uneliaisuutta tai päiväaikaista tokkuraisuutta ei ole raportoitu valmisteen käytön aikana. Aikuisille ja yli 12-vuotiaille 2. Saatavilla apteekeista.

  • Parantaa unen laatua
  • Estää yöaikaista heräilyä
  • Ei havaittu aiheuttavan fyysistä riippuvuutta

Annosteluvinkki!

Annostele Lunixen päivittäin saavuttaaksesi parhaan hoitotuloksen. Paras tulos saavutetaan 2-4 viikon jatkuvan käytön jälkeen.

Riittävän vaikuttava muutoksen aikaansaamiseksi!

Lunixen sisältää 500 mg rohtovirmajuuriuutetta; annos, jota on käytetty useissa kliinisissä tutkimuksissa vaikutuksen saavuttamiseksi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että 1 tabletti päivässä on kaikki mitä tarvitaan! Rohtovirmajuuriuutetta sisältävien valmisteiden rauhoittava vaikutus on jo kauan ollut kokemusperäisesti tunnettu. Lunixen-valmistetta käytetään unihäiriöiden, kuten levoton uni ja herääminen yöllä tai liian aikaisin aamulla, hoitoon. Lunixen parantaa myös unen laatua; nukut koko yön!

Lunixen on saatavilla apteekeista ja useista verkkoapteekeista.

Lue pakkausseloste ennen käyttöä.

Oikea valmiste erilaisiin oireisiin

Unihäiriöt voivat ilmetä eri tavoin. Jos nukut rauhattomasti, herää usein ja/tai liian aikaisin aamulla, Lunixen voi parantaa unen laatua ja estää unihäiriöitä ja voi olla sinulle hyvä reseptivapaa vaihtoehto. Jos sen sijaan sinulla on vaikeuksia nukahtaa illalla ja usein makaat hereillä, vaikka olet todella väsynyt ja haluat nukahtaa, voit kokeilla sen sijaan reseptivapaata  Sedix® -valmistetta (Passiflora incarnata). Sedix-valmistetta käytetään helpottamaan lievän henkisen stressin oireita ja helpottamaan nukahtamista.( Lue lisää Sedix-valmisteesta täältä.) https://www.sanapharma.fi/sedix-passiflora-incarnata-on-perinteinen-kasvirohdosvalmiste/

Lunixen, rohtovirmajuuriuute 500 mg, 28 tabl. Kasvirohdosvalmiste lievän hermostuneisuuden ja unihäiriöiden helpottamiseen. Yli 12-vuotiaille. Lievän hermostuneisuuden helpottamiseen 1 tabletti enintään 3 kertaa päivässä. Unihäiriöiden helpottamiseen 1 tabletti 30–60 minuuttia ennen nukkumaanmenoa, tarvittaessa toinen annos aiemmin illalla. Enintään 4 tabl./vrk. Ei raskauden tai imetyksen aikana eikä yhdessä rauhoittavien lääkkeiden kanssa. Älä aja autoa tai käytä koneita. Ei akuuttiin hoitoon, paras hoitovaikutus 2-4 viikon käytöllä. Haittavaikutukset: ruoansulatuskanavan häiriöt. Varmista lääkkeen sopivuus itsellesi apteekista. Ilman reseptiä. Tutustu pakkausselosteeseen. Markkinoija: Sana Pharma Medical AS, www.sanapharma.fi. Perustuu valmisteyhteenvetoon 2020-09-10.

Sedix kärsimyskukkakuivauute 200 mg, 28 tabl. Lievittää lieviä henkisen stressin oireita ja helpottaa nukahtamista. Yi 12-vuotiaille. Väliaikaiseen henkiseen stressiin 1-2 tabl. aamulla ja illalla. Nukahtamista helpottamaan 1-2 tabl. illalla ½ tuntia ennen nukkumaanmenoa. Ei raskauden tai imetyksen aikana. Ei yhdessä rauhoittavien lääkkeiden kanssa. Älä aja autoa tai käytä koneita. Perinteinen kasvirohdosvalmiste. Ilman reseptiä. Varmista valmisteen sopivuus itsellesi apteekista. Käyttö perustuu traditionaaliseen käyttöön. Markkinoija: Sana Pharma Medical AS, www.sanapharma.fi. Tutustu pakkausselosteeseen. Perustuu valmisteyhteenvetoon 2020-03-23.

Published on 29 syyskuun, 2020
Last updated on 25 tammikuun, 2021

Nämä sivut ovat tarkoitettu terveydenhuoltohenkilöstölle