Lunixen – parempi uni – koko yön!

Lunixen – parempi uni koko yön!

Apteekkiin saapuu itsehoitovalmiste huonosti nukkuville. Sana Pharma Medical esittelee Lunixen -valmisteen, joka sisältää rohtovirmajuuriuutetta (Valeriana Officinalis L.). Vaikuttavan aineen on havaittu helpottavan unihäiriöitä. Valmiste nopeuttaa nukahtamista ja estää liian aikaista heräämistä aamuisin. Saatat siis herätä virkeämpänä ja valmiina päivän askareisiin!

Unihäiriöt ovat yleinen ja kasvava ongelma.

Terveyden ja hyvinnoinnin laitos (THL) on julkaissut lukuja unihäiriöiden yleisyydestä Suomessa. Tuotepäällikkö Mikko Laiho kommentoi: ”Aikuisten mielenterveyttä ja unihäiröitä käsittelevä raportti on pelottava, yhä useampi raportoi alentuneesta hyvinvoinnista. Huolet ja unihäiriöt ovat erittäin yleisiä, ja jos tarkastellaan koko väestöä, niin lähes joka kolmas henkilö kokee erilaisia unihäiriöitä. 1. Kaikki tietävät, kuinka tärkeä uni on meille, jotta voimme tuntea oloa hyväksi – ja päinvastoin; Unen laiminlyönti vaikeuttaa elämää usein ja on voi olla vaikeuksia suoriutua päivittäisistä toimista. ”

Vaikka unihäiriöt ovat yleisiä, monet ihmiset eivät hakea apua unihäiriöihinsä lääkkeiden mahdollisten haittavaikutusten pelossa, jotka usein liittyvät reseptilääkkeisiin. Nyt on saatavissa vaihtoehto itsehoitoon, joka saattaa auttaa. Lunixen on uusi vaihtoehto, jolla on dokumentoitu vaikutus halutessasi päästä eroon unihäiriöistä ja nukkua paremmin koko yön! ”Me Sana Pharma Medical-yrityksessä olemme innoissamme saadessamme uuden tuotteen apteekkeihin unihäiriöiden helpottamiseen. Lunixen-valmistetta käytetään lievittämään unihäiriöitä, kuten heikentynyttä unen laatua, unen keskeytymistä ja varhaista heräämistä. Haluamme auttaa ihmisiä saamaan paremman unen koko yön ”, Mikko Laiho sanoo.

Terveisin,

Mikko Laiho

Tuotepäällikkö, Suomi

Tämä on Lunixen

Lunixen on reseptivapaa kasvirohdosvalmiste, joka parantaa unen laatua ja estää unen keskeytymisen. Lunixen-valmisteella on kliinisesti dokumentoituja vaikutuksia unihäiriöihin, kuten levottomaan uneen ja yöaikaisiin heräämisiin. Annostellaan päivittäin optimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Huumaantunutta oloa, uneliaisuutta tai päiväaikaista tokkuraisuutta ei ole raportoitu valmisteen käytön aikana. Aikuisille ja yli 12-vuotiaille 2. Saatavilla apteekeista.

  • Parantaa unen
  • Estää yöaikaista heräilyä
  • Ei havaittu aiheuttavan fyysistä riippuvuutta

Annosteluvihje! Annostele Lunixen päivittäin. Parhaan hoitovaikutuksen saavuttamiseksi suositellaan jatkuvaa käyttöä 2–4 viikon ajan. Myös elämänrytmin muutosten vaikutus unihäiriöihin kannattaa huomioida

Sana Pharma Medical AS pyrkii auttamaan ihmisiä parempaan arkipäivään. Markkinoimme perinteisiä kasvirohdosvalmisteita sekä kasvirohdosvalmisteita apteekkien asiakkaille. Tarjoamme myös koulutusmateriaalia ja erilaisia tukimateriaaleja kohti parempaa unta. Perinteinen kasvirohdosvalmiste Sedix saapui apteekkeihin tammikuussa 2019 ja nyt kasvirohdosvalmiste Lunixen on saatavilla henkilöille, jotka haluavat parantaa unensa laatua.

Published on 4 lokakuun, 2021
Last updated on 23 marraskuun, 2021

Nämä sivut ovat tarkoitettu terveydenhuoltohenkilöstölle