Lunixen – itsehoitovalmiste parempaan uneen koko yöksi

Lunixen – itsehoitovalmiste parempaan uneen koko yöksi

Lunixen (Valeriana officinalis L.) saapuu apteekkeihin, sinulle joka nukut huonosti. Lunixen sisältää 500 mg rohtovirmajuuriuutetta. Vaikuttavan ainesosan on havaittu vaikuttavan unihäiriöihin. Nukahdat helpommin ja liian aikainen herääminen saattaa helpottaa. Unen laatu paranee ja saatat siis herätä virkeämpänä ja levänneenä. Valmiina päivän koitoksiin!

Unihäiriöt ovat yleinen ja kasvava ongelma. Jopa joka kolmas kärsii jossain vaiheessa erilaisista unihäiriöistä.1 Nämä haasteet koskevat nuoria, vanhoja, miehä ja naisia. Syyt näihin häiriöihin ovat yksilöllisiä mutta katsotaan niiden usein johtuvan kiivasta elämänrytmistä ja henkisestä stressistä.


Lunixen – hoitaa unihäiriöitä

Lunixen on kasvirohdosvalmiste, jota käytetään lievän hermostuneisuuden ja unihäiriöiden helpottamiseen.  Lunixen-valmisteen vaikuttava ainesosa rohtovirmajuuri (Valeriana officinalis L.) vaikuttaa tutkitusti unihäiriöihin kuten rauhattomaan uneen ja yöaikaiseen heräämiseen. Päivittäinen annostelu takaa parhaan hoitovaikutuksen. Aikuisille ja yli 12-vuotiaille

  • Parantaa unenlaatua
  • Vähentää yöheräämisiä
  • Ei havaittu aiheuttavan riippuvuutta

Reseptivapaa valmiste sopiva vaihtoehto sinulle?

Kaikki tietävät, kuinka tärkeä uni on meille, jotta voimme tuntea oloa hyväksi – ja päinvastoin; unettomuus vaikeuttaa usein elämää ja päivittäinen suorituskyky voi alentua. Siitä huolimatta monet pelkäävät reseptilääkkeisiin mahdollisesti liittyviä haittavaikutuksia. Nyt on olemassa reseptivapaa vaihtoehto, joka on saattaa riittää muutoksen aikaansaamiseksi.

Annosteluvihje!

Annostele Lunixen päivittäin. Parhaan hoitovaikutuksen saavuttamiseksi suositellaan jatkuvaa käyttöä 2–4 viikon ajan. Myös elämänrytmin muutosten vaikutus unihäiriöihin kannattaa huomioida.

Riittävä vaikutus muutoksen aikaansaamiseksi!

Lunixen sisältää 500 mg rohtovirmajuurikuivauutetta; sam kuin useissa kliinisissä tutkimuksissa käytetyn annoksen vahvuus. Käytännössä tämä tarkoittaa, että 1 tabletti päivässä on kaikki mitä tarvitaan! Rohtovirmajuurta sisältävien valmisteiden rauhoittava vaikutus on jo kauan ollut tunnettu empiirisesti. Lunixen-valmistetta käytetään unihäiriöihin, kuten levoton uni ja herääminen yöaikaan tai liian aikaisin aamulla. Lunixen parantaa myös unen laatua; parempi uni koko yön, yksinkertaisesti!

Oikea valmiste eri oireisiin

Unihäiriöt ovat erilaisia ja ne voivat johtua eri syistä. Jos nukut huonosti, heräilet yöllä tai liian aikaisin, saattaa Lunixen olla sinulle oikea vaihtoehto parantamaan unen laatua. Jos taas sinulla on vaikeuksia nukahtaa iltaisin, voi Sedix olla oikea ratkaisu. Sedix lievittää lieviä henkisen stressin oireita ja helpottaa nukahtamista.

1. https://thl.fi/fi/web/elintavat-ja-ravitsemus/uni/unihairiot

Sedix kärsimyskukkakuivauute 200 mg, 28 tabl. Lievittää lieviä henkisen stressin oireita ja helpottaa nukahtamista. Yi 12-vuotiaille. Väliaikaiseen henkiseen stressiin 1-2 tabl. aamulla ja illalla. Nukahtamista helpottamaan 1-2 tabl. illalla ½ tuntia ennen nukkumaanmenoa. Älä käytä, jos olet allerginen valmisteen sisältämälle aineelle eikä yhdessä rauhoittavien lääkkeiden kanssa. Ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Valmisteen vaikutuksen alaisena ei pidä ajaa autoa tai käyttää koneita. Perinteinen kasvirohdosvalmiste, jonka käyttöaiheet perustuvat yksinomaan pitkään käyttökokemukseen. Ilman reseptiä. Varmista valmisteen sopivuus itsellesi apteekista. Markkinoija: Sana Pharma Medical AS, www.sanapharma.fi. Tutustu pakkausselosteeseen. Perustuu valmisteyhteenvetoon 2021-11-19.

Lunixen, rohtovirmajuuriuute 500 mg, 28 tabl. Kasvirohdosvalmiste lievän hermostuneisuuden ja unihäiriöiden helpottamiseen. Yli 12-vuotiaille. Lievän hermostuneisuuden helpottamiseen 1 tabletti enintään 3 kertaa päivässä. Unihäiriöiden helpottamiseen 1 tabletti 30–60 minuuttia ennen nukkumaanmenoa, tarvittaessa toinen annos aiemmin illalla. Enintään 4 tabl./vrk. Ei raskauden tai imetyksen aikana eikä yhdessä rauhoittavien lääkkeiden kanssa. Älä aja autoa tai käytä koneita. Ei akuuttiin hoitoon, paras hoitovaikutus 2-4 viikon käytöllä. Haittavaikutukset: ruoansulatuskanavan häiriöt. Varmista lääkkeen sopivuus itsellesi apteekista. Ilman reseptiä. Tutustu pakkausselosteeseen. Markkinoija: Sana Pharma Medical AS, www.sanapharma.fi. Perustuu valmisteyhteenvetoon 2020-09-10.

Published on 29 syyskuun, 2020
Last updated on 4 lokakuun, 2021

Nämä sivut ovat tarkoitettu terveydenhuoltohenkilöstölle