Lehdistotiedote

Lehdistötiedote

Ainutlaatuinen uutuustuote Duranoct® – vaihda parempaan yöhön.

Markkinoille on tuotu uutuustuote teille, jotka haluatte nukkua hyvin. Sana Pharma Medical esittelee Duranoct-valmisteen, ainutlaatuisen ravintolisän, joka tukee unta lyhentämällä nukahtamisaikaa sekä edistämällä normaalia unta, jotta voit herätä virkistyneenä ja energisenä.

”Yksilöllinen unentarve vaihtelee ja riippuu monista seikoista; esimerkiksi terveydentilasta ja iästä. Virkistyneenä heräämisen tunne hyvien yöunien jälkeen on ihanaa ja voi vaikuttaa elämänlaatuun, toimintakykyyn sekä mielialaan positiivisesti. Duranoct kehitettiin tukemaan unta usealla eri tavalla”: sanoo Sana Pharma Medicalin tuotepäällikkö Mikko Laiho.

Duranoct on uusi ravintolisä, joka edistää normaalia unta usealla eri tavalla. Ainutlaatuinen kolmikerrostabletti vapauttaa ainesosat yön aikana, joka antaa sekä nopean että pitkäkestoisen vaikutuksen unen aikana. Nopeavaikutteinen kerros sisältää 0,6 mg melatoniinia ja 100 mg valeriaanauutetta sekä B6-vitamiinia. Keskikerros sisältää 50 mg sitruunamelissauutetta ja 100 mg orapihlajauutetta. Pitkävaikutteinen kerros sisältää 1,3 mg melatoniinia sekä 100 mg rohtopassiouutetta.

”Sana Pharma Medical markkinoi Suomessa muitakin unikategorian valmisteita; ilman reseptiä saatavia Sedix- ja Lunixen-valmisteita. Vastataksemme kuluttajien erilaisiin tarpeisiin, laajennamme valikoimaamme Duranoct-valmisteella, joka on uusi ravintolisä. Valmisteen ainesosat tukevat unta kolmella tavalla: melatoniini nopeuttaa nukahtamista, sitruunamelissa, orapihlaja ja valeriaana auttavat nukkumaan paremmin ja rohtopassio auttaa rentoutumaan ja edistää rauhallista unta. Ainesosien vaiheittainen vapautuminen yön aikana mahdollistaa nopean ja pitkäkestoisen vaikutuksen”: kertoo Laiho.


Duranoct – vaihda parempaan yöhön!

Duranoct on ravintolisä, joka edistää parempaa unta usealla eri tavalla. Ainutlaatuinen kolmikerrostabletti vapauttaa ainesosat yön aikana, joka antaa sekä nopean että pitkäkestoisen vaikutuksen unen aikana.

  • Lyhentää nukahtamisaikaa
  • Edistää parempaa unta
  • Nopea- ja pitkävaikutteinen

Tästä linkistä voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin Duranoct-valmisteesta :

Lehdistölle

Lisätiedot:

Mikko Laiho

Tuotepäällikkö

Sana Pharma Medical

mikko@spmedical.fi

+358405469336

Auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Annostus 1 tabletti ennen nukkumaanmenoa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei alle 18-vuotiaille. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei raskauden tai imetyksen aikana. Varmista tuotteen sopivuus lääkäriltäsi, jos käytät verenohennuslääkkeitä.

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen (EFSA) on hyväksynyt melatoniinille terveysväitteen: Auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa.

Published on 12 maaliskuun, 2021
Last updated on 8 joulukuun, 2021

Nämä sivut ovat tarkoitettu terveydenhuoltohenkilöstölle