Fiorda Kurkun ja nielun ärsytykseen

Fiorda® – kurkun ja nielun ärsytykseen! 

Fiorda on pehmeä imeskelytabletti kurkun ja nielun ärsytykseen. Fiorda on islanninjäkäläuutetta sisältävä ravintolisä.

  • Lievittää kurkun karheutta
  • Voitelee limakalvoa
  • Rauhoittaa kurkun ärsytystä

Annostelu

Annostus: 1 imeskelytabletti tarvittaessa. Enintään 6 imeskelytablettia vuorokaudessa.

Sisältö

Sisältö:

Yksi imeskelytabletti sisältää 100 mg islanninjäkäläuutetta. Lisäksi se sisältää 15 mg ruusunmarjauutetta ja 15 mg salkoruusu-uutetta.

Ainesosat: Hyytelöimisaine; arabikumi, kosteudensäilyttäjät; sorbitoli ja maltitolisiirappi, vesi, islanninjäkäläuute (Cetraria islandica L.), happamuudensäätöaine; sitruunahappo, ruusunmarjauute (Rosa canina L.), salkoruusu-uute (Alcea rosea L.) mustaherukkamehu, mustaherukka-aromi, pintakäsittelyaine; karnaubavaha, seljankukkamehu, makeutusaine; sukraloosi.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Älä käytä, jos olet allerginen jollekin valmisteen ainesosalle. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Aikuisille ja yli 4-vuotiaille lapsille. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytettävä alle 25ºC ja pienten lasten ulottumattomissa.

Kurkun ja nielun ärsytykseen. 1 imeskelytabletti tarvittaessa. Enintään 6 tablettia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Älä käytä, jos olet allerginen jollekin valmisteen ainesosalle. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Aikuisille ja yli 4-vuotiaille lapsille. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytettävä alle 25°C ja pienten lasten ulottumattomissa.

Published on 28 syyskuun, 2021
Last updated on 9 elokuun, 2023

Nämä sivut ovat tarkoitettu terveydenhuoltohenkilöstölle