Fiorda – voitelee kurkkua ja nielua!

Fiorda – voitelee kurkkua ja nielua!

Fiorda on saatavilla! Fiorda sisältää islanninjäkäläuutetta, joka lievittää, voitelee ja rauhoittaa kurkun ja nielun ärsytystä, heti ensimmäisestä oireesta!

Epämukava tunne kurkussa ei aina johdu vilustumisesta.  Äänen ylikuormitus, rakennuspöly tai kuiva sisäilma voivat myös ärsyttää. Arkipäivämme on täynnä ympäristötekijöitä, jotka voivat aiheuttaa ärsytyksen tunnetta kurkussa ja nielussa.

Kurkun ärsytys

Ärsytys kurkussa voidaan kokea eri tavoin. Kyse ei välttämättä ole sairaudesta, vaan ehkä karheuden ja kuivuuden tunteesta; ja tunnet tarvetta selvittää kurkkuasi. Fiorda toimii juuri tässä tilanteessa! Fiorda on mustaherukanmakuinen imeskelytabletti, joka voitelee kurkun ja nielun limakalvoa ja rauhoittaa ärsytystä.


Fiorda – kurkun ja nielun ärsytykseen

Fiorda on pehmeä imeskelytabletti kurkun ja nielun ärsytykseen. Fiorda on islanninjäkäläuutetta sisältävä ravintolisä.

  • Lievittää kurkun karheutta
  • Voitelee limakalvoa
  • Rauhoittaa kurkun ärsytystä

Sisältää islanninjäkälää

Fiorda sisältää islanninjäkälää. Yksi imeskelytabletti sisältää 100 mg islanninjäkäläuutetta, mikä lievittää ärsytyksen tunnetta kurkussa.

Hyvänmakuinen

Fiorda ei vain tee hyvää, vaan on myös hyvänmakuinen! Fiorda maistuu mustaherukalta eikä se sisällä lääkkeeksi luokiteltavia aineita. Fiorda-imeskelytabletteja voidaan käyttää kaikentyyppiseen kurkun ja nielun ärsytykseen.


Kurkun ja nielun ärsytykseen. 1 imeskelytabletti tarvittaessa. Enintään 6 tablettia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Älä käytä, jos olet allerginen jollekin valmisteen ainesosalle. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Aikuisille ja yli 4-vuotiaille lapsille. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytettävä alle 25°C ja pienten lasten ulottumattomissa.

Published on 28 syyskuun, 2021
Last updated on 2 marraskuun, 2022

Nämä sivut ovat tarkoitettu terveydenhuoltohenkilöstölle