Fiorda kysymykset ja vastaukset

Fiorda kysymykset ja vastaukset

Fiorda on ravintolisä kurkun ja nielun ärsytysoireisiin. Onko sinulla kysymyksiä valmisteesta? Usein käyttäjillä on samantyyppisiä kysymyksiä, ja olemme siksi keränneet usein kysytyt kysymykset ja vastaukset tälle sivulle.

Fiorda, mistä voin ostaa valmisteen?

Fiorda on apteekissa myytävä ravintolisä. Se on siis myynnissä vain apteekeissa ja verkkoapteekeissa. Tarvittaessa saat myös vastauksia apteekkihenkilökunnalta valmisteeseen liittyen.

Miksi Fiorda on vain apteekkimyynnissä?

Ravintolisiä saavat myydä muutkin jälleenmyyjät, mutta haluamme, että asiakas saa tarvittaessa ammattitaitoista tuotetietoa apteekkihenkilökunnalta. Siksi Fiorda on saatavilla vain apteekeista..

Mitä Fiorda sisältää?

Yksi imeskelytabletti sisältää 100 mg islanninjäkäläuutetta. Lisäksi se sisältää 15 mg ruusunmarjauutetta ja 15 mg salkoruusu-uutetta.

Ainesosat: Hyytelöimisaine; arabikumi,kosteudensäilyttäjät; sorbitoli ja maltitolisiirappi, vesi, islanninjäkäläuute, (Cetraria islandica L.), happamuudensäätöaine; sitruunahappo, ruusunmarjauute (Rosa canina L.), salkoruusu-uute (Alcaea rosea L.), mustaherukkamehu, mustaherukka-aromi, pintakäsittelyaine; karnaubavaha, seljankukkamehu, makeutusaine; sukraloosi.

Kenelle Fiorda-valmistetta suositellaan?

Fiorda ravintolisää suositellaan henkilöille, jotka tarvitsevat lievitystä kurkun ja nielun ärsytykseen. Valmistetta voivat käyttää yli 4-vuotiaat.

Kuinka monta imeskelytablettia pakkaus sisältää?

Yksi pakkaus sisältää 30 pehmeää imeskelytablettia.

Mitä islanninjäkälä on?

Islanninjäkäläuute on tunnettu voitelevasta vaikutuksestaan kurkussa ja nielussa.

Kuinka monta tablettia otan?

Ota yksi imeskelytabletti tarvittaessa. Enimmäisannos on kuusi imeskelytablettia vuorokaudessa.

Minkä ikäisille Fiorda on tarkoitettu?

Fiorda on ravintolisä, jota voivat käyttää aikuiset ja yli 4-vuotiaat lapset.

Kurkun ja nielun ärsytykseen. 1 imeskelytabletti tarvittaessa. Enintään 6 tablettia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Älä käytä, jos olet allerginen jollekin valmisteen ainesosalle. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Aikuisille ja yli 4-vuotiaille lapsille. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytettävä alle 25°C ja pienten lasten ulottumattomissa.

LISÄTIETOA TUOTTEESTA

Published on 28 syyskuun, 2011
Last updated on 2 marraskuun, 2022

Nämä sivut ovat tarkoitettu terveydenhuoltohenkilöstölle