Fiorda kurkun ärtyneisyyteen

Mikä aiheuttaa kurkun ärsytystä ja kuinka sitä voi lievittää?

Fiorda on vihdoinkin saatavilla! Fiorda sisältää islanninjäkäläuutetta, joka lievittää, voitelee ja rauhoittaa kurkun ja nielun ärsytystä, heti ensimmäisestä oireesta!

Pitkät päivät täynnä kokouksia, joissa äänenkäyttö on jatkuvaa ja lisääntynyt digitaalinen yhteydenpito läheisten ja rakkaiden kanssa? Epämukava tunne kurkussa ei aina johdu vilustumisesta.  Kurkun ja nielun kutina ja ärsytys voivat johtua monista syistä, kuten lisääntyneestä äänenkäytöstä, siitepölystä, kuivasta sisäilmasta, rakennuspölystä sekä tupakoinnista.

Arkipäivämme ovat täynnä ympäristötekijöitä, jotka voivat aiheuttaa ärsytyksen tunnetta kurkussa ja nielussa. Tämä korostuu ammattiryhmissä, joissa puhutaan paljon. Ärsytys kurkussa ja nielussa voi muodostua esteeksi monissa ammateissa, kuten opettajilla, myyjillä, asiakaspalveluhenkilökunnalla, papeilla, valmentajilla, kampaajilla ja terveydenhoitohenkilökunnalla.

Mikä on Fiorda?

Fiorda on pehmeä imeskelytabletti, jota käytetään kurkun ja nielun ärsytysoireisiin. Ota Fiorda, jos koet epämukavaa ärsytystä kurkussa tai nielussa. Fiorda on mustaherukanmakuinen ja se ei sisällä laktoosia eikä eläinperäisiä ainesosia.


Fiorda – kurkun ja nielun ärsytykseen

Fiorda on pehmeä imeskelytabletti kurkun ja nielun ärsytykseen. Fiorda on islanninjäkäläuutetta sisältävä ravintolisä.

  • Lievittää kurkun karheutta
  • Voitelee limakalvoa
  • Rauhoittaa kurkun ärsytystä

Kurkun ärsytys

Kurkun ärsytys voi ilmetä ja tuntua monin eri tavoin riippuen syystä. Vilustumisesta johtuva kurkkukipu on asia erikseen, ja kurkun ja nielun ärsytyksessä on enemmän kyse epämukavuuden tunteesta, mikä ilmenee kurkun kakisteluna, tilapäisenä yskänä, karheutena tai kuivuuden tunteena kurkussa. Joillekin myös esimerkiksi kasvosuojan läpi puhuminen voi tuntua raskaalta. Näissä tilanteissa voi olla hyötyä ravintolisästä, mikä lievittää ja rauhoittaa kurkun ärtyneisyyttä.

Yskiminen ja kakistelu voi olla kiusallista

Kurkun ja nielun ärsytys ja kutina saattavat aiheuttaa tilanteen, jossa kakistelu ja yskiminen helpottaisi oloa. Kakistelu ja kurkun selvittäminen voi tuntua kiusalliselta ja epämukavalta töissä tai muissa arjen tilanteissa. Monet tunnistavat tämän kiusallisen ja epämukavan tilanteen kokouksissa tai hiljaisissa tiloissa, joissa yskiminen saatetaan tulkita sairautena, vaikka et kipeä olisikaan. Fiorda on ravintolisä, joka sopii tarvittaessa käytettäväksi lievittämään, voitelemaan ja rauhoittamaan kurkun ärsytystä silloin, kun tarvitset sitä eniten.


Kurkun ja nielun ärsytykseen. 1 imeskelytabletti tarvittaessa. Enintään 6 tablettia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Älä käytä, jos olet allerginen jollekin valmisteen ainesosalle. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Aikuisille ja yli 4-vuotiaille lapsille. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Säilytettävä alle 25°C ja pienten lasten ulottumattomissa.

Published on 28 syyskuun, 2021
Last updated on 4 lokakuun, 2021

Nämä sivut ovat tarkoitettu terveydenhuoltohenkilöstölle