Duranoct® vaihda parempaan yöhön !

Duranoct®– vaihda parempaan yöhön! 

Duranoct on ravintolisä, joka edistää parempaa unta usealla eri tavalla. Ainutlaatuinen kolmikerrostabletti vapauttaa ainesosat yön aikana, joka antaa sekä nopean että pitkäkestoisen vaikutuksen unen aikana. Duranoct sisältää ainesosia, joiden vaikutuksen on tunnettu edistävän parempaa unta ja lyhentävän nukahtamisaikaa. Melatoniinia, rohtopassiouutetta, valeriaanauutetta, sitruunamelissauutetta, orapihlajauutetta sekä B6-vitamiinia.

  • Lyhentää nukahtamisaikaa
  • Edistää parempaa unta
  • Nopea- ja pitkävaikutteinen

Voit hankkia Duranoct -ravintolisän myös virallisista verkkoapteekeista.

Oheisista linkeistä voit tutustua Fimean listaukseen kaikista virallisista verkkoapteekeista. Pääset myös etsimään lähimmän apteekkisi apteekkihaku-linkistä.
FIMEAAPTEEKKIHAKU
Kuvaus

Käyttötarkoitus

Duranoct auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja edistää parempaa unta.

Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen (EFSA, European Food Safety Authority) on hyväksynyt tämän terveysväitteen melatoniinille silloin, kun valmisteessa on 1 mg melatoniinia per annos. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa. Duranoct-valmisteessa on 1,9 mg melatoniinia per tabletti.

Duranoct sisältää myös kasvirohdosuutteita jotka edistävät parempaa unta. Sitruunamelissa, orapihlaja ja valeriana auttavat nukkumaan paremmin ja rohtopassio auttaa rentoutumaan ja edistää rauhallista unta

Tabletin ominaisuudet

Duranoct-tabletissa on kolme kerrosta, mitkä vapauttavat ainesosat vaiheittaan. Tämä antaa sekä nopean, että pitkäkestoisen vaikutuksen.

Annosteluohje

Yksi tabletti ennen nukkumaanmenoa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ravintolisä

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Kohderyhmä ja varoitukset

Duranoct on tarkoitettu aikuisille.

Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille eikä myöskään raskauden tai imetyksen aikana. Varmista tuotteen sopivus lääkäriltäsi, jos käytät verenohennuslääkkeitä.

Säilytys

Valmiste säilytetään huoneenlämmössä alle 25°C. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Sisältö

Nopeavaikutteinen kerros: Melatoniini, Valeriaana, B6-vitamiini.

Keskikerros: Sitruunamelissa, Orapihlaja.

Pitkävaikutteinen kerros: Melatoniini, Rohtopassio.


Täyteaineet: (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), orapihlaja (Crataegus monogyna/laevigata), rohtopassio (Passiflofa incarnata), valeriaana (Valeriana officinalis),  
Stabilointiaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polyvinyylipolypyrrolidoni), paakkuuntumisenestoaineet (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, polyvinyylipyrrolidoni, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat). sitruunamelissa (Melissa officinalis), Pintakäsittelyaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridien etikkahappoesterit). aromi, B6-vitamiini (pyroksiinihydrokloridi), värit (rautaoksidit (punainen, keltainen), patenttisininen V), melatoniini.


*Kasvirohdoksen kuivauute ** Päivittäisen saannin vertailuarvosta

Valeriaana* 100mg, Orapihlaja* 100mg, Rohtopassio* 100mg, Sitruunamelissa* 50mg, Melatoniini 1,9mg, B6-vitamiini**

Auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Annostus 1 tabletti ennen nukkumaanmenoa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei alle 18-vuotiaille. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei raskauden tai imetyksen aikana. Varmista tuotteen sopivuus lääkäriltäsi, jos käytät verenohennuslääkkeitä.

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen (EFSA) on hyväksynyt melatoniinille terveysväitteen: Auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa.

Published on 24 helmikuun, 2021
Last updated on 1 syyskuun, 2022

Nämä sivut ovat tarkoitettu terveydenhuoltohenkilöstölle