Duranoct vaihda parempaan yöhön

Duranoct vaihda parempaan yöhön

Kaipaatko hyvää unta, joka jälkeen voit herätä virkistyneenä ja täynnä energiaa? Uni on elintärkää, siksi kehitimme Duranoct-valmisteen. Duranoct on ainutlaatuinen ravintolisä, joka lyhentää nukahtamisaikaa sekä edistää parempaa unta.

Mitä hyvä uni merkitsee?

Oma terveytesi riippuu sekä unen määrästä että sen laadusta! Nukkuessamme keholla on aikaa huoltaa immuunijärjestelmää sekä jälleenrakentaa kudoksia ja elimiä. Uni myös antaa aivoille arvokasta lepoaikaa, vähentäen ärtyneisyyttä, parantaen keskittymiskykyä, selkeyttää ajatustoimintaa sekä antaa aikaa prosessoida muistitoimintoja1.

Siksi kehitimme Duranoct-valmisteen

Unen tarve riippuu muun muassa terveydentilasta sekä iästä. Hyvin nukutun yön jälkeen tuntuu ihanalta herätä virkeänä, ja se voi vaikuttaa postitiivisesti elämänlaatuun, toimintakykyyn ja mielialaan. Duranoct on kehitetty edistämään parempaa unta usealla tavalla. 


Duranoct – vaihda parempaan yöhön!

Duranoct on ravintolisä, joka edistää parempaa unta usealla eri tavalla. Ainutlaatuinen kolmikerrostabletti vapauttaa ainesosat yön aikana, joka antaa sekä nopean että pitkäkestoisen vaikutuksen unen aikana.

  • Lyhentää nukahtamisaikaa
  • Edistää parempaa unta
  • Nopea- ja pitkävaikutteinen

Ainutlaatuinen kolmikerrostabletti

Duranoct on ravintolisä, joka tukee untasi usealla tavalla. Ainutlaatuinen kolmikerrostabletti vapauttaa ainesosat yön aikana, mikä antaa nopean ja pitkäkestoisen tuen unen aikana.

Nopeavaikutteinen kerros sisältää 0,6 mg melatoniinia ja 100 mg valeriaanauutetta ja B6-vitamiinia. Keskikerros sisältää 50 mg sitruunamelissauutetta ja 100 mg orapihlajauutetta. Pitkävaikutteinen kerros sisältää 1,3 mg melatoniinia ja 100 mg rohtopassiouutetta.

Näin Duranoct edistää untasi

Duranoct-valmiste tukee untasi kolmella eri tavalla: melatoniini lyhentää nukahtamisaikaa, sitruunamelissa, orapihlaja sekä valeriaana edistävät parempaa unta ja rohtopassiouute auttaa rentoutumaan. Vapauttamalla ainesosat kolmessa eri vaiheessa, antaa Duranoct sekä nopean että pitkäkestoisen avun.

Oheisesta linkistä voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin.


Lähteet:

1. www.terveysverkko.fi/tietopankki/terveysliikunta/uni/

Auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Annostus 1 tabletti ennen nukkumaanmenoa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei alle 18-vuotiaille. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei raskauden tai imetyksen aikana. Varmista tuotteen sopivuus lääkäriltäsi, jos käytät verenohennuslääkkeitä.

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen (EFSA) on hyväksynyt melatoniinille terveysväitteen: Auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa.

Published on 25 helmikuun, 2021
Last updated on 1 kesäkuun, 2022

Nämä sivut ovat tarkoitettu terveydenhuoltohenkilöstölle