Sedix- luonteva valinta hermostuneisuuteen ja unihäiriöihin?

Sedix- luonteva valinta hermostuneisuuteen ja unihäiriöihin?

Ahdistuneisuus ja unettomuus turhauttavat ja pahimmillaan unettomista öistä seuraa voimattomia päiviä. Jos elämästä häviävät hauskat ja energiaa tuovat tapahtumat, se saattaa johtaa elämänlaadun heikkenemiseen. Ohessa muutamia vinkkejä näiden haasteiden voittamiseen. Näin ahdistuneisuus ja unettomuus voivat helpottaa.

Ensimmäinen askel

Lääkkeetön hoito, kuten illan rutiinien muuttaminen ja nukkumaympäristön tarkistaminen, saattavat auttaa. Saatavilla tilauksesta on ilmainen ”Tarkistuslista parempaan uneen” sekä ”Unipäiväkirja”!  Jos aiotte täydentää lääkkeetöntä hoitoa, apteekeista on saatavilla perinteinen kasvirohdosvalmiste Sedix.

Sedix – Luonteva valinta

Jos haluat täydentää lääkkeetöntä hoitoa, voit kokeilla Sedix-valmistetta.  Sedix on ollut myynnissä Euroopassa jo vuosia ja on useassa maassa paljon käytetty valmiste lievän henkisen stressin hoitoon sekä nukahtamisen helpottamiseen. Sedix on perinteinen kasvirohdosvalmiste, jonka vaikuttava ainesosa on kärsimyskukkauute.  Kärsimyskukka on lääkekasvi, jota on käytetty pitkään Pohjois-Amerikan mantereella rauhoittavien ominaisuuksiensa vuoksi. Lääkkeillä voi olla haittavaikutuksia, mutta Sedix-valmisteella ei ole raportoitu haittavaikutuksia. Sedix-valmiste on saatavilla kaikista apteekeista.


Sedix® lääkevalmiste henkiseen stressiin ja helpottamaan nukahtamista

Sedix® on perinteinen kasvirohdosvalmiste lievittämään lieviä henkisen stressin oireita kuten hermostuneisuutta, ärtyneisyyttä tai huolestuneisuutta ja helpottamaan nukahtamista. Valmisteen ei ole havaittu kehittävän riippuvuutta.

  • Lievittää henkistä stressiä
  • Vähentää hermostuneisuutta
  • Helpottaa nukahtamista

Lähde: pakkauseloste

Sedix kärsimyskukkakuivauute 200 mg, 28 tabl. Lievittää lieviä henkisen stressin oireita ja helpottaa nukahtamista. Yi 12-vuotiaille. Väliaikaiseen henkiseen stressiin 1-2 tabl. aamulla ja illalla. Nukahtamista helpottamaan 1-2 tabl. illalla ½ tuntia ennen nukkumaanmenoa. Älä käytä, jos olet allerginen valmisteen sisältämälle aineelle eikä yhdessä rauhoittavien lääkkeiden kanssa. Ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Valmisteen vaikutuksen alaisena ei pidä ajaa autoa tai käyttää koneita. Perinteinen kasvirohdosvalmiste, jonka käyttöaiheet perustuvat yksinomaan pitkään käyttökokemukseen. Ilman reseptiä. Varmista valmisteen sopivuus itsellesi apteekista. Markkinoija: Sana Pharma Medical AS, www.sanapharma.fi. Tutustu pakkausselosteeseen. Perustuu valmisteyhteenvetoon 2021-11-19.

Lue pakkausseloste ennen käyttöä.

Published on 28 toukokuun, 2019
Last updated on 4 lokakuun, 2021

Nämä sivut ovat tarkoitettu terveydenhuoltohenkilöstölle