Sedix- luonteva valinta hermostuneisuuteen ja unihäiriöihin?

Sedix- luonteva valinta hermostuneisuuteen ja unihäiriöihin?

Ahdistuneisuus ja unettomuus turhauttavat ja pahimmillaan unettomista öistä seuraa voimattomia päiviä. Jos elämästä häviävät hauskat ja energiaa tuovat tapahtumat, se saattaa johtaa elämänlaadun heikkenemiseen. Ohessa muutamia vinkkejä näiden haasteiden voittamiseen. Näin ahdistuneisuus ja unettomuus voivat helpottaa.

Ensimmäinen askel

Lääkkeetön hoito, kuten illan rutiinien muuttaminen ja nukkumaympäristön tarkistaminen, saattavat auttaa. Saatavilla tilauksesta on ilmainen ”Tarkistuslista parempaan uneen” sekä ”Unipäiväkirja”!  Jos aiotte täydentää lääkkeetöntä hoitoa, apteekeista on saatavilla perinteinen kasvirohdosvalmiste Sedix.

Sedix – Luonteva valinta

Jos haluat täydentää lääkkeetöntä hoitoa, voit kokeilla Sedix-valmistetta.  Sedix on ollut myynnissä Euroopassa jo vuosia ja on useassa maassa paljon käytetty valmiste lievän henkisen stressin hoitoon sekä nukahtamisen helpottamiseen. Sedix on perinteinen kasvirohdosvalmiste, jonka vaikuttava ainesosa on kärsimyskukkauute.  Kärsimyskukka on lääkekasvi, jota on käytetty pitkään Pohjois-Amerikan mantereella rauhoittavien ominaisuuksiensa vuoksi. Lääkkeillä voi olla haittavaikutuksia, mutta Sedix-valmisteella ei ole raportoitu haittavaikutuksia. Sedix-valmiste on saatavilla kaikista apteekeista.

Lähde: pakkauseloste

Sedix® (Passiflora incarnata) on perinteinen kasvirohdosvalmiste. Reseptivapaa. Suositeltu annos aikuisille ja yli 12-vuotiaille: Lievittämään lievää henkistä stressiä:1-2 tablettia aamulla ja illalla. Annosta voidaan lisätä oman lääkärin tai apteekkihenkilökunnan ohjeiden mukaan. Nukahtamista helpottamaan: 1-2 tablettiaillalla, ½ tuntia ennen nukkumaanmenoa.  Jos olet raskaana tai imetät, epäilet olevasi raskaana tai jos suunnittelet raskautta, kysy lääkäriltä tai apteekista neuvoa ennen tämän lääkkeen käyttöä. Jos oireesi pahenevat tai ne eivät lievene 2 viikon jälkeen, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkiin. Hoidon kesto ei saa ylittää 6 kuukautta. Indikaatiot perinteisten kasvirohdosvalmisteiden käyttöön perustuvat kokemukseen ja pitkäaikaiseen käyttöön.

Lue pakkausseloste ennen käyttöä.

Published on 28 toukokuun, 2019
Last updated on 13 toukokuun, 2020

Nämä sivut ovat tarkoitettu terveydenhuoltohenkilöstölle